Actueel
     
 


Intranet login

Naam: Erik Sanders

Laatste lootjes

De laatste 6 weken voorbereiding zijn begonnen. Mijn astma is prima onder controle. Om mijn conditie verder op te bouwen roei ik nu drie keer in de week, fiets ik dagelijks naar mijn werk en probeer ik elk weekend een langere boswandeling te doen. Het basketballen heb ik tijdelijk stop gezet omdat ik er zowel enkel en knie blessures aan heb overgehouden en ik geen extra risico meer wil lopen. Momenteel heb ik begeleiding van een sport fisiotherapeut om mijn knie maximaal aan te sterken.

 

Thuis: Ik ben 37 jaar en getrouwd met Gerianne en we hebben een geweldige dochter Claudia die haar vader al mag uitzwaaien voordat ze 1 jaar is.

Beroep: Ik werk als software architect bij een multinational en met deze ‘relevante’ IT achtergrond heb ik me samen met Jeroen al snel ontfermd over de website

Hobby’s: Ik vind het geweldig om in de bergen te wandelen, hierdoor ben ik natuurlijk geïnspireerd om mee te doen met de expeditie. Verder basketball ik, wat natuurlijk een goede training is voor de expeditie, en last but not least zeil ik graag in mijn janvangent (www.janvangent.org)                                                         

Astma: Vooral op de basisschool heb ik veel last gehad van astma. Helaas is het rond mijn twintigste weer terug gekomen. Gelukkig zeer stabiel met beperkte aanvallen.

Training: Ik fiets naar mijn werk, basketbal elke week, roei, klim of skeeler elke week en het laatste halve jaar voor de expeditie wil ik dit aanvullen met hardlooptraining. Ik wandel zoveel mogelijk, momenteel zijn we bezig met het trekvogelpad. In het verleden ben ik al een aantal malen op 5000 meter geweest waardoor ik al een redelijke inschatting heb wat met te wachten staat.

Expeditie: Het is echt geweldig om dit te doen en zie me al helemaal op de top staan met een brede smile. Ik ben er vanaf het begin bij en zie de groep enorm groeien, vooral in Davos. Het heeft erg positief effect. Je hoort verhalen van ‘ik voel me gezonder’, ‘ik ben nooit meer ziek’ en ‘ik ben 10 kilo lichter’. Het uitgaan van je mogelijkheden en niet van je beperkingen is voor deze groep wel bewezen. Nu hoeven we het ‘alleen’ nog laten zien aan de rest van Nederland door de top te bereiken.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions