Actueel
     
 


Intranet login

Naam: Pierre Koreneef

Leeftijd: 35 jaar

Werk: sinds augustus 2004 ben ik zelfstandige als 1 van de +/- 50  “de klussenier”

Thuis : Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Capelle aan de IJssel en later in Eindhoven. Voor mijn studie naar Wageningen verhuisd en nu alweer twee jaar wonende in Bennekom, samen met mijn vriendin Nicole en mijn 2 jarige zoon Onno. De tweede kleine wordt begin juni verwacht.

Hobby’s: diepzeeduiken, skiën en eigenlijke elke bergsport en rugby.

Lees verder: Zowel expeditielid als vader (to be)

Astma: Sinds zo'n 8 jaar heb ik nu astma. Het begon bij mij op het moment dat we een 2e kat namen, je weet wel zo'n kleine rode doerak, die lekker op en neer rent en elk hoekje van het huis door kruist. Al snel ging het mis ik kreeg moeite met ademen, rode en tranende ogen en een ongelofelijke snotneus. Voordat ik het wist lag ik op het balkon te slapen tot nacht twee ook dit niet meer hielp. Midden in de nacht de huisarts gebeld, die mij inhalatie medicijnen gaf die gelukkig snel werkten.

Nadat we een goede plek hadden gevonden voor ons kleine “stofmonster” veranderde er, naast dat ik puffers gebruikte als ik benauwd was, erg weinig in mijn leven, werken in de kroeg als uitsmijter bleef ik gewoon doen en de 1e kat die we hadden bleef gewoon in huis.

Dit ging redelijk maar als ik er nu op terug kijk moet ik zeggen dat ik toen niet echt stabiel astma had. De ene dag gebruikte ik geen medicijnen en de volgende dag kon ik niks omdat ik te benauwd was en mijn ogen dicht zaten, kortom een brok ellende. Ik ging daardoor ook dingen laten zoals sporten en ook mijn werk in de kroeg had ik opgezegd.

Toen toch maar eens goede voorlichting gevraagd, dit bleek nog niet eens zo makkelijk want die zegt dit en die weer dat.

Wel ben ik er achter dat het goed, bewust en constant gebruiken van mijn medicijnen het leven voor mij een stuk aangenamer maken. Daardoor kon ik weer sporten en weer actief bezig zijn.

Mede hierdoor heb ik mij laten inspireren om lid te worden van DE-ICE. Ik wil als lid van deze expeditie mensen laten zien dat als je uitgaat van wat je wel kan en niet van wat je niet kan, je veel meer kan dan dat je dacht.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions