Actueel
     
 


Intranet login

Naam: Esther Anspach

Geb.datum: 12-04-1975

Geb.plaats: Rotterdam

Relatie: single

Hobby: winkelen, wandelen, fitness, schrijven, strand (zonnen en vliegeren), toneel/musical

Beroep: lerares basisonderwijs groep 7

Astma: sinds m’n 18e.Een half jaar opgenomen geweest in het Nederlands Astmacentrum Davos toen ik 20 was. Ik gebruik nu dagelijks medicijnen en moet ruimtes waar veel gerookt wordt mijden.

Everest: Een ware droom! Wil graag een held zijn voor alle kinderen in Nederland met een chronische ziekte. Tijdens mijn opname in Davos heb ik tegen hoge bergtoppen opgekeken, nu wil ik eens op de hoogste toppen staan om een echt “queen of the world”gevoel te krijgen. Ik kijk er ook erg naar uit om de plaatselijke bevolking te ontmoeten.

Terugblik

Mijn droom om af te kunnen maken waar ik aan begonnen ben is uitgekomen. Een mooi moment om te eindigen in het basiskamp, waar ik de tocht startte… en ik dacht niet ver te komen. Mijn onzekerheid is overwonnen. Ik kan een berg bedwingen, ook al was de weg naar 6400 meter zwaar voor me en heb ik veel gehad aan de steun van teamgenoten. Mezelf goed leren kennen en echt tot de bodem gegaan. Genoten van Tibetaanse kinderen en de vriendelijke sherpa’s.
Nu in Nederland vertel ik alle verhalen vol trots en vol ongeloof, dat ik dit avontuur heb mogen meemaken. Duurde even voordat ik mijn draai had gevonden. Stond als juf weer iets te snel voor de klas. De eerste weken geen contact gehad met teamgenoten. Nu pak ik die draad weer op. Sommigen pas in Tibet leren kennen.
Ik zal nog lang nagenieten van alle mooie momenten.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions