Actueel
     
 


Intranet login

Frank Rempe (1964) is al 20 jaar wereldwijd actief in diverse outdooractiviteiten en bergsport. In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op expedities en bergsport. Van rots- en sportklimmen tot alpine beklimmingen. Hij was actief in verschillende landen en op diverse continenten. Zijn voetsporen liet hij onder andere achter in Nepal, KyrgiziŽ, Australie, Nieuw Zeeland, Kenia en Tanzania. Op al die plaatsen deed hij klimervaringen op die de basis zijn voor nieuwe avonturen in de toekomst. Naast klimmen zijn ook trekking, survival, duiken en raften hem niet vreemd. Naast dit alles traint hij al jaren jiu-jitsu.

Binnen de bergsportvereniging is Frank betrokken bij het implementeren van de nieuwe kaderopleidingen van de NKBV en neemt als kliminstructeur deel aan de activiteiten van de kern Zwolle (regio Oost).

frankrempe@de-ice.nl

ďPlezier hebben in de bergsport op je eigen niveauĒ, is het motto van Frank.
Als hoogtepunten in de laatste jaren ziet hij het beklimmen van Kachoong (Mount Arapiles, AustraliŽ) en het leiden van de succesvolle expeditie naar Pik Lenin (KyrgiziŽ, 7134meter, voor Snow Leopard Adventures).


Kachoong 21, Mt. Arapiles (AU)


Pik Lenin (7134m), Pamir (KyrgiziŽ)

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions