Actueel
     
 


Intranet login

Naam: Maartje Heesakkers

Leeftijd: 25 jaar

Beroep: Geluidstechnicus bij L1 radio en t.v., de regionale omroep van Limburg.

Thuis: Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Hapert. Ik woon inmiddels alweer 6,5 jaar in Heerlen in het zonnige zuiden des lands.

Hobbys: Bergsport, klarinet spelen, zingen, squaredansen en fietsen.

Astma: Vanaf mijn geboorte. In mijn pubertijd werd mijn astma echt onhandelbaar. Inmiddels heb ik 3 opnames in het Nederlands Astmacentrum in Davos (Zwitserland) achter de rug. Na de laatste opname in 1999 is mijn astma stabiel.

Training: Op dit moment ben ik druk aan het revalideren na een forse knieoperatie. Na verwachting kan ik me daarna weer vol op de training storten en zal dit juist een stuk makkelijker gaan. Dit doe ik door lekker veel te gaan klimmen met mijn vriend. Daarnaast maak ik altijd lange wandelingen door het mooie Limburgse heuvelland en de aangrenzende Belgische Ardennen. Ook fiets ik graag door de Limburgse heuvels.

Expeditie: In November 2003 kwam ik tegen al mijn verwachtingen in door de selectie van De-ice. Naast astma heb ik namelijk ook nog een zenuwbeschadiging in mijn rechter been waardoor ik een verlamde voet heb. Ik zie dit als een extra uitdaging en hopelijk is dit ook een extra stimulans en inspiratie voor andere mensen met een lichamelijke beperking.  Zon kans krijg je maar 1 keer en die grijp ik met bijna handen aan! Everest here I come!!!!!

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions