Actueel
     
 


Intranet login

Personalia: Ik ben Jeroen van der Meulen (32 jaar) en woon sinds mijn studietijd in Nijmegen.

Beroep: Ik werk als software engineer bij een bedrijf dat (onder andere) bagagetransportsystemen voor luchthavens maakt.

Hobbies: wekelijks ben ik te vinden op de squashbaan en in de zomer skate ik zoveel als het weer het toelaat. Daarnaast ben ik, sinds ik lid van deze expeditie ben, verslingerd geraakt aan sportklimmen. Verder houd ik van wandelen (in de bergen).

Astma: Mijn (allergisch) astma openbaarde zich op de lagere school. Mijn toenmalige huisarts vond het stigmatiserend om de diagnose astma te stellen, maar na lang aandringen mocht ik toch naar de longarts. Na een aantal jaren onder haar behandeling geweest te zijn, ben ik een deel van mijn middelbare schooltijd en mijn studietijd medicijnvrij geweest, maar de laatste jaren gebruik ik (helaas) wel weer medicijnen.

Everest: Op de Noordcol van de Mount Everest staan is natuurlijk het uiteindelijke doel, maar de weg er naar toe is niet minder uitdagend. Zo kijk ik ook enorm uit naar de acclimatisatie tochten in Nepal en Tibet en het contact met de bevolking. Verder is het ook erg interessant om betrokken te zijn bij het opzetten van een (zo grootschalige) expedite en te ervaren wat daar allemaal bij komt kijken!

Voorbereiding/training Ik maak geen gebruik van strakke trainings schema's maar sport
ongeveer drie keer per week: maandag vijf kwartier intensief squash, woensdag duurtraining: skaten/fietsen/indoor roeien, wanneer het (mij en klimmaatje) uitkomt: 2 a 3 uur sportklimmen.
Ik heb hierbij geen last (meer) van benauwdheid, enerzijds door "onderhouds"-medicatie, anderzijds door langzaam opgebouwde conditie.
Alleen als ik erg verkouden ben, gebruik wat astma remmende 'doping'.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions