Actueel
     
 


Intranet login

Cameravrouw

Hier dan mijn biografietje.... die is kort want ik ben nog jong!
Sabine Steffens, 42 jaar en getrouwd (3,5 jaar) met Eric Steffens, samen hebben wij 1 dochtertje, Sarah, van 2 jaar, verder is Eric ook nog vader van Stef (15) en Sofie(13), die om de week een week bij ons zijn.

Na de middelbare school (Havo) ben ik naar een MTS voor reklame en marketing gegaan,
dat was meer het idee van mijn ouders. Toen ik daarmee klaar was ben ik mijn eigen weg gegaan en heb ik de Kunstacademie in Arnhem gedaan, afdeling modevormgeving. Tussendoor heb ik nog een aantal jaren als vormgever bij een reklameburo gewerkt .
Na de Kunstacademie ben ik 3,5 jaar bezig geweest, samen met een medestudente, om een label in de markt te zetten, iets wat een lange adem en veel geld betekent.
Die lange adem had ik wel, het geld liet het op dat moment afweten. In die tijd verloor ik mijn eerste man Bob, hij overleed aan kanker. Na die tijd ben ik veel gaan reizen, ik vond een goede combinatie van werken en reizen als tourmanager van een Engels-Canadese band.
Na een aantal jaren van zwervend bestaan vond ik het tijd om niet alleen andermans dromen waar te maken.

Ik kwam wat tot rust op het platteland, in Winssen om precies te zijn, een gat van 2000 zielen. Banen voor een creatief persoon waren er niet veel op dat moment.
Mijn oog viel op een advertentie in de krant voor een omscholingstraject waar je je kon laten opleiden tot cameraman of editor. Cameravrouw dat leek me wel wat: naast een bepaalde vrijheid ben je bezig met kleur, vorm, compositie, iets creatiefs! Ik voldeed aan alle gestelde criteria, schreef een brief, kreeg de omscholing en de baan.

Inmiddels ben ik al weer 10 jaar cameravrouw bij Omroep Gelderland. Ik heb het prima naar mijn zin, het voordeel van een regionale omroep is dat je veel verschillende zaken mag doen.
Zo heb ik in het verleden naast camerawerk 2 jaar ge-edit (plakken en knippen van filmpjes), 2 jaar een natuurprogramma gemaakt,(productie, redactie, camerawerk).
Op het moment geef ik, naast mijn taken als cameravrouw, leiding aan het camerateam van Omroep Gelderland.

Waarom ik die berg op wil!
8 jaar geleden tijdens een zeilvakantie kreeg ik een boek van mijn zwager, Over de Rand van J. Simpson........... adembenemend!
Sindsdien heb ik vele boeken over Everest beklimmingen en bergsport gelezen en mijzelf gezworen dat ik voor mijn 80ste naar de Everest wil. Tijdens vakanties verkeer ik veel in de Franse bergen, om deze als springplank te gebruiken voor mijn deltavlieg hobby.
ooit had ik zulke geweldige thermiek dat ik op 3100 mtr. zat en de Mont Blanc kon zien... fantastisch!
Dit is voor mij een unieke kans om mijn wens (de Everest op) en mijn mooie vak (camerawerk) te combineren. Ik verheug me op ons gezamelijk avontuur en ik sta voorop om het voor eeuwig vast te leggen!

Dat ik nu mee mag met jullie expeditie is geen toeval, alle wissels staan goed. En ik ben bereid om alles te doen wat nodig is voor dit avontuur, deze kans is eenmalig en uniek dat realiseer ik mij ter degen.
Inmiddels ben ik gestopt met roken en werk ik een persoonlijk conditioneel trainingsprogramma af, wat mij ook op 7000 meter in staat moet brengen om prachtige plaatjes te schieten.

 

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions