Actueel
     
 


Intranet login

Ik ben Enno Bregman.

Ik ben betrokken geraakt bij de organisatie van de expeditie toen ik ruim een jaar geleden de verhalen hoorde van Tineke Renkema, de longarts van de expeditie. Mijn eerste reactie was: wat een fantastisch krankzinnig plan. Maar ook wat een geweldige uitdaging om zeker ook naar mensen die geen astma hebben duidelijk te maken dat je veel meer kunt dan je denkt, mits je je daarvoor wel inspant. Inmiddels weet ik ook wat het plan, om naar de Mount Everest te gaan, de mensen met astma zelf doet. En gaande weg neemt mijn bewondering toe.

Na mijn eerste contact met De-ice groeide steeds sterker het gevoel dat ik wat voor de expeditie zou kunnen betekenen. Door mijn werk bij de provincie Drenthe kan ik vrij gemakkelijk kontakten leggen met bestuurders en heb vervolgens gezorgd dat Relus ter Beek en Erica Terpstra nu als ambassadeurs de expeditie ook een warm hart toedragen. Door mijn ervaring en kontakten op management,- financieel- en communicatie gebied in te zetten steun ik de expeditie waar mogelijk. In het bijzonder heb ik me daarbij gericht op het vergroten van steun uit het Noorden. En ik merk dat De-ice nu een begrip is.

Tijdens de expeditie zelf zal ik mijn klimervaring als begeleider kunnen inzetten. Kennis die ik als fysisch geograaf heb opgedaan over het ontstaan van landschappen en de geologie van hooggebergten zal ik delen met mijn reisgenoten. Tijdens de expeditie zult u mij in de weer kunnen zien met meetapparatuur om zaken als windsnelheid, luchtvochtigheid en temperaturen te registreren. Die gegevens worden bijgehouden ter ondersteuning van de weersvoorspellingen en om (achteraf) te betrekken bij analyses van medische gegevens. Al met al een heel unieke ervaring, waarvan ik blij ben deze te kunnen delen met nog 33 andere fantastische vrienden.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions