Actueel
     
 


Intranet login

Naam, leeftijd en beroep: Arie Kievit   18-101965    fotograaf     www.ariekievit.com

Astma: Vanaf mijn 16e heb ik last van verschillende vormen van allergie. Ongeveer drie jaar geleden is daar astma bij gekomen.Voor een expositie was ik in Lille, Frankrijk. 's Nachts kreeg ik een hevige astma aanval. Tot zes uur in de ochtend heb ik naar adem liggen snakken totdat ik van uitputting in slaap viel. Het was een behoorlijk schokkende ervaring aangezien ik hier nooit eerder last van had gehad. Nadien heb ik nog een aantal malen een dergelijk zelfde aanval gekregen, door allergie en ook bij inspanning.

Fotoboek: Toen ik een interview van Erwin Sengers hoorde over deze expeditie was ik meteen enthousiast. Niet alleen als fysieke uitdaging, maar ook kreeg ik meteen het idee een fotoboek te maken van deze bijzondere expeditie. Ik wil het traject van deze groep mensen die van hun mogelijkheden uitgaan en niet van hun beperkingen vast leggen in beeld en een bijzonder document achterlaten.

Training/voorbereiding:Ik probeer meestal twee keer in de week een kilometer of 7 te rennen. En een avondje (driekwartier) squashen wat erg intensief is. Vooraf neem ik een pufje en als ik naderhand last heb van astma neem ik nog een pufje. En veel sex, erg goed voor de conditie, aanrader.

Zie ook: Beproeving tijdens een beproeving

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions