Actueel
     
 


Intranet login
Diagnostic Products Corporation (DPC) Nederland bv is een onderdeel van het internationale concern DPC met hoofdzetel in Los Angeles.

Diagnostic Products Corporation in Los Angeles produceert en distribueert medische immunodiagnostische testkits met daaraan gerelateerde instrumentatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van immunologische en moleculair biologische technologieŽn. De testen worden toegepast bij de diagnose en behandeling van zeer uiteenlopende klinische onderwerpen zoals allergieŽn, anemie, botmetabolisme, kanker, diabetes, infectieziekten, voortplantingsstoornissen, drugsverslaving, schildklieraandoeningen en veterinaire toepassingen.

Aan veel astmatische problemen liggen allergische aandoeningen ten grondslag. Niet alle astmapatiŽnten weten waarvoor ze allergisch zijn. Met een eenvoudige bloedtest kan vastgesteld worden of er sprake is van een allergische reactie. Tijdens de Allergiebeurs in de Amsterdamse RAI zijn we in contact gekomen met De-ice en zijn er afgespraken gemaakt om de deelnemers te laten testen op allergische reactisch tegen ganzenveren, eendenveren en huisstofmijt. Dit is belangrijk om een verantwoorde keuze te maken betreffende het vulmateriaal van de slaapzakken. De testen zijn door DPC beschikbaar gesteld en uitgevoerd op het laboratorium van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

De expeditie naar de Mount Everest zal onder de aandacht gebracht worden van onze relaties binnen de ziekenhuislaboratoria. Op deze manier hoopt DPC een bijdrage te leveren aan het welzijn van astmapatiŽnten in het algemeen en deze expeditie in het bijzonder.   Voor meer informatie over DPC gaat u naar: www.dpcweb.com/nl.
Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions