Actueel
     
 


Intranet login

Frank Husslage (Breda, 1958) is zo'n 15 jaar wereldwijd actief in alle takken van bergsport; van wandelen en trekkings via watervalklimmen, indoor sportklimmen en alpien klimmen tot expeditieklimmen. Bergsport is er in Franks ogen vooral om plezier aan te beleven. De moeilijkheidsgraad komt op de tweede plaats, maar is zeker niet onbelangrijk (D+, 6+ of WI5). Waar het plezier er wel eens bij inschiet tijdens het klimmen op extreme hoogte, maken het landschap en het onderweg zijn met een stel vrienden dit meestal weer helemaal goed.

Binnen de bergsportvereniging is Frank actief als alpien- en sportklim instructeur en als redacteur van het bergsportmagazine Hoogtelijn. Hiernaast werkt hij regelmatig als tourleader voor Snow Leopard Adventures.

Beroepsmatig is Frank actief als freelance fotograaf, binnen welk vak hij ook zijn opleiding genoten heeft, en als eindredacteur bij een krant. Een combinatie van dit alles komt terug in artikelen, films en diapresentaties over zijn reizen en beklimmingen.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions