Actueel
     
 


Intranet login
Geschokt en verslagen hebben wij kennis genomen van het overlijden van Gerrie Knetemann.
In de bloei van zijn leven en met nog zo veel plannen te gaan is hij veel te vroeg gestorven.
 
Hij ondersteunde als Ambassadeur van Stichting De-ice de gedachte om vanuit je mogelijkheden te denken en niet vanuit je beperkingen.
Zijn affiniteit met astma en sport gecombineerd met zijn buitengewone persoonlijkheid was voor ons de reden om Gerrie te benaderen voor het ambassadeurschap (via Ambassadeur Hans Breukhoven en via Tonnie Eijk). Voor de zomer hadden wij hierover contact waarbij de Kneet vertelde dat wij niet veel moesten verwachten op het gebied van sponsoring en netwerk, want daar was hij nooit goed in geweest. Zo goudeerlijk en ontwapenend had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik aarzelde geen moment om Gerrie op te nemen in het team van Ambassadeurs.
 
Juist in deze periode zou de Kneet ervoor gaan nadat hij de Tour de France, WK Wielrennen en de Olympische Spelen achter de rug had.
Ondanks de korte periode van samenwerken met de Kneet voelen wij het als een groot gemis dat de Kneet niet meer in ons midden is.
 
Wij wensen de directe familieleden en alle andere nabestaanden bijzonder veel sterkte met het verwerken van de dood van de Kneet.
 
Namens De-ice,
 
Dave Brill
Voorzitter De-ice
Hollandse Hout 278
8244 GL Lelystad
Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions