Actueel
     
 


Intranet login

Ruim zeventig sporters werkten zich afgelopen zaterdag tijdens een spinningmarathon in het zweet. Daarmee verdienden zij ruim vierhonderd euro voor de grootste Nederlandse expeditie ooit naar de Mount Everest. Bijzonder aan deze expeditie is dat deze door dertig astmapatiŽnten wordt gemaakt.

De Leerdamse Louisa Lemasian is een van hen. Zij toonde afgelopen zaterdag in bijzonder goede conditie te zijn door zelf aan twee sessies van de spinningmarathon mee te doen.
Tijdens de marathon kreeg Louisa uit handen van Berry Daemen, manager van Laco Sportcentrum een cheque ter waarde van vier honderd euro overhandigd. De totale opbrengst was 1055 euro.

Lousia was onder de indruk van de opkomst. 'Geweldig gewoon. Het stimuleert wel om door te gaan.' Binnenkort vertelt Louisa in deze krant haar verhaal over haar deelname aan deze bijzondere expeditie. Hans Soomer en Moniek van Rossem, enkele van de deelnemers gaven aan dit graag voor Louisa te hebben gedaan.
Deze sporters zijn blij dat zij zoveel adem, lucht hebben om ruim vier uur lang te kunnen fietsen. Adem, het binnen krijgen van voldoende lucht is juist datgene waar astmapatiŽnten grote problemen mee hebben.


Overgenomen uit 'Extra Nieuws' Leerdam

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions