Actueel
     
 


Intranet login

Test en beweegprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening
Balance beurs op 19 – 22 april Jaarbeurs Utrecht

Van 19 tot en met 22 april a.s. vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Balance beurs plaats. Deze beurs is het event voor mensen met een chronische aandoening. Agis Zorgverzekeringen is op Balance aanwezig met een gratis beweegtest. Deelnemers ontvangen na afloop een advies op maat met de mogelijkheden om meer te bewegen. Ook is er informatie beschikbaar over de specifieke Agis beweegprogramma’s voor mensen met diabetes of astma/copd.

Agis vindt het belangrijk dat mensen met een chronische aandoening op een goede en gezonde manier kunnen bewegen. Daarom ondersteunt de verzekeraar het initiatief van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Zij ontwikkelden gerichte fysio-beweegprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. Agis biedt de programma’s aan voor mensen met diabetes en astma/COPD. Momenteel werkt de verzekeraar ook aan beweegprogramma’s voor andere chronische aandoeningen zoals fibromyalgie en osteoporose. Deze worden in de loop van dit jaar aangeboden.


 


 

Tijdens de beurs kan de bezoeker op de Agis stand onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut een gratis beweegtest uitvoeren. Onderdelen hiervan zijn een fitscan en een conditietest. Resultaat is een advies op maat waarin aangegeven wordt wat de mogelijkheden zijn om (meer) te bewegen.
Bezoekers kunnen zich op de stand ook uitgebreid laten informeren over de beweegprogramma’s van Agis, het diabetes zorgprogramma Diagis en de samenwerking van Agis met 19 patiëntenverenigingen. U vindt de stand van Agis Zorgverzekeringen op locatie A040.

Sponsor van De-ice

Voor nadere informatie:
Afdeling Persvoorlichting, 033 445 58 56
of persvoorlichting@agisweb.nl

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions