Actueel
     
 


Intranet login

Noord Nederland

Op 8 december jl. deed Relus ter Beek, commissaris van de Koningin in Drenthe, de aftrap voor de sponsorcampagne voor Noord Nederland. Relus ter Beek is enthousiast ambassadeur voor De-ice. Zijn rol bestaat onder meer uit het vinden van sponsors en het genereren van publiciteit. Tijdens de presentatie, voor zo’n 75 medewerkers van het provinciehuis in Assen, vertelde hij dat hij geinteresseerd was geraakt door de enthousiaste verhalen van Enno Bregman, medewerker van de provincie en deelnemer van De-ice. Om sponsors te vinden heeft hij diezelfde dag een mailing rondgestuurd naar een aantal grote bedrijven in het Noorden om zo De-ice onder hun aandacht te brengen.

Tineke Renkema, longarts in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal en longarts van de expeditie, vertelde de aanwezigen dat mensen met stabiel astma prima in staat zijn de Noordcol te beklimmen. Kern van haar betoog: op grote hoogte zijn er minder allergische prikkels die tot een astma-aanval kunnen leiden. Wanneer mensen met stabiel astma goed zijn ingesteld op astma medicijnen en goed getraind zijn, moet de Noordcol haalbaar zijn.

Frank Rempe begeleidt als kliminstructeur de trainingen en de expedititie zelf: “Naast fysieke training (conditietraining en het verbeteren van bergsportvaardigheden) is ook mentale training belangrijk. Daarom traint de groep regelmatig samen en is er veel aandacht voor teambuilding”.

Vlnr: Relus ter Beek, Enno Bregman, Tineke Renkema, Frank Rempe, Masja Kruse

Overigens is 1 doel van deze bijeenkomst al bereikt: het genereren van publiciteit. Masja Kruse, deelnemer van De-ice, heeft een interview gegeven aan de grootste krant van het Noorden: het Dagblad van het Noorden. Donderdag stond het artikel in de krant, met een grote trainingsfoto uit Davos van 20 bij 20 cm daarboven! Daarnaast is een radio-interview met Enno Bregman, Tineke Renkema, Frank Rempe en Masja Kruse uitgezonden op Radio Drenthe en wordt Erik Sanders, geboren en getogen in het Groningse Musselkanaal, komende week uitgebreid geinterviewd.

We hopen natuurlijk dat deze sponsorbijeenkomst een succes wordt zodat we in de volgende nieuwsbrief een nieuwe sponsor uit het Noorden kunnen introduceren.

Masja Kruse

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions