Actueel
     
 


Intranet login

Zowel expeditielid als vader (to be),

Als expeditielid moet je al veel concessies doen wat betreft het zien van je familie en vrienden. Maar als net gestarte zelfstandig ondernemer, als jonge vader (mijn zoon Onno is nu 2,5 jaar), en met nog een tweede kleine op komst (de uitgerekende datum is 8 juli), worden deze keuzes wel erg ingrijpend!
 
Was het voor mij tot nu toe vaak ‘lekker er tussenuit zijn’ en ongestoord trainen met mijn mede expeditieleden, nu valt het me steeds zwaarder om de realiteit onder ogen te zien. Ik  zal mijn vriendin Nicole en mijn zoon 5 weken lang niet zien, maar ook nog eens een drie maanden oud hummeltje die in 5 weken ook veel zal veranderen. Tevens is er het besef dat mijn vriendin er al die tijd ‘alleen’ voor zal staan. Ze moet twee kinderen verzorgen en heeft ook haar werk.

Dit alles heeft me al menig keer aan het twijfelen gebracht. Toch ben ik, mede door de steun van mijn mede expeditie-leden, bij mijn zeer uitdagende en prachtige beslissing gebleven om mee te gaan naar de Mount Everest om daar de Noord Col te bedwingen. Om zo een voorbeeld te zijn voor iedereen met een beperking, niet alleen in astma maar eigenlijk elke beperking.

Het zijn keuzes die je maakt en waar je je volledig voor in moet zetten die je maken tot wat je bent en wat je kan...

Pierre Koreneef

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions