Actueel
     
 


Intranet login

Bezoek de astma altijd anders avond bij jou in de buurt! AstraZeneca organiseert deze avond in samenwerking met het Astma Fonds, De-Ice, schrijver Marinus Knoope en de patiëntenverenigingen VbbA/LCP en VND.

Hoe ga jij om met beperkingen door jouw astma? Waar ligt jouw grens? En hoe beleef jij deze beperkingen? Op deze avonden willen we je meer inzichten geven hoe je op een positieve wijze om kunt gaan met je beperkingen. Je bent namelijk vaak tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt!
 
Programma
‘Onvoorspelbaar, onzichtbaar, onbegrip’
’Heb je nu ook last van je astma? Ik zie helemaal niks aan je?’. Zomaar een opmerking die astmapatiënten vaker horen. Hoe ga je hier mee om? En hoe kun je de variabiliteit van astma zelf ‘managen’? Astma Fonds spreekt hierover.

‘Doe maar niets, want dat is beter voor je astma?!’
Tegenwoordig weten we wel beter: met astma kun je meer dan je denkt. Zo hebben 25 mensen met astma de Mount Everest beklommen. Daar piep je wel anders. De-Ice vertelt over hun ervaringen. 
 

‘De natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid’
Iedereen heeft wensen. Iedereen heeft dromen. Maar hoe maak je deze waar? In twaalf stappen helpt Marinus Knoope je op weg. 

Naast de sprekers zijn er stands waar de patiëntenverenigingen VbbA/LCP en VND zich presenteren. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om in contact te komen met de sprekers.

Inschrijven
Inschrijven voor de astma altijd anders avonden kan hier. De astma altijd anders avonden vinden plaats in Sliedrecht, Zeist, Zoetermeer, Deventer en Eindhoven. Kies de avond bij jou in de buurt. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Voor meer informatie en de exacte locatie kun je hier terecht.

Astma altijd anders
Astma altijd anders avonden is onderdeel van de campagne astma altijd anders en een initiatief van AstraZeneca. Wil je meer weten over astma en de beleving van astma? Neem dan een kijkje op astmaaltijdanders.nl. Je vindt er weblogs van patiënten, de mogelijkheid om vragen te stellen aan astmacoaches, informatie rondom maandelijks wisselde thema’s en meer.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions