Actueel
     
 


Intranet login

Sponsoring door VES-leden

Er was eens klein manneke, die droomde over hoe het zou zijn om het niet benauwd thuis te komen uit school, om in bomen te klimmen, te fietsen of te rennen zonder tekort aan adem, net zoals alle anderen kinderen. Dat manneke las over sporters, avonturiers en bergbeklimmers. Hij stelde zich een doel…… niet bij de pakken neer te gaan zitten en te bedenken wat ie allemaal niet meer kon maar het eens van een andere kant te gaan bekijken en zijn grenzen te gaan verleggen.

Martijn Pijnappels

Lees verder: Trainingsdag Fitland

 

Ik ben inmiddels iets groter geworden en maakt nu deel uit van De-ice. Daarnaast ben ik (sport) instructeur bij Fitland en begeleidt ik mensen, die bij ons komen sporten en klimmen, om ook meer uit zichzelf te halen.

Fitland en Sportsclub de Geus zijn de eerste VES- aangesloten sportscholen die De-ice sponsoren. VES heeft als motto ‘dat bewegen zorgt voor vergroting van functionele mogelijkheden of mobiliteit’, en zij zien dit motto terug in de doelstellingen van De-ice. Daarom hopen ze dat de andere Ves-leden De-ice ook zullen gaan sponsoren.

 

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions