Actueel
     
 


Intranet login

Beproeving tijdens een beproeving

Dag nieuwsbrief-lezers en vrienden van De-ice!

Graag wil ik mij voorstellen, ik ben Petra en de (zwangere) vriendin van Arie. Op 28 augustus ben ik uitgerekend…en op 17 september stapt Arie op het vliegtuig richting Everest.

Op het moment dat wij het mooie nieuws ontvingen dat we een kindje zouden krijgen (op 1e kerstdag) was het nog altijd niet zeker of de expeditie door zou gaan, i.v.m. sponsoring. Ondanks het feit dat ik vanaf mijn eerste ontmoeting met Arie (eind sept. 2004) op de hoogte was van de expeditie werd het voor mij (en voor alle expeditie-gangers) pas concreet in februari. Met de uitgerekende datum in het achterhoofd kreeg ik het daar wel een beetje benauwd van. Allerlei vragen staken de kop op…wat als het 2 weken later wordt geboren, kan ik dit wel ‘alleen’, kan Arie niet 3 weken gaan i.p.v. 5 weken, is het echt zo belangrijk voor Arie. Ja natuurlijk! …maar op dat moment was ik nog niet in staat om alles te kunnen relativeren. Ik weet ook dat het een bijzondere ‘once in a lifetime’-ervaring is. Twee weken nadat ik Arie ontmoet had, heb ik zelf de Kilimanjaro ‘beklommen’ en dat is een ervaring om nooit te vergeten.

De beslissing om wel of niet met de expeditie mee te gaan, heb ik altijd aan Arie gelaten. Na lang beraad en enkele discussies, heeft Arie besloten dat hij mee zou gaan. Hij was al zo lang bezig met de voorbereiding en de afspraken waren al gemaakt dat hij, omdat hij fotograaf is, een fotoboek zou maken. Natuurlijk stond ik niet te juichen, maar heb het wel geaccepteerd. Verder blijf ik wel (net als alle thuisblijvers) bezorgd. Hij moet wel heelhuids terugkomen! Wat wij hebben geregeld is dat mijn moeder 5 weken komt logeren (óók een beproeving!) en dat stelt mij enigszins gerust.

Verder blijven wij zeer optimistisch en gaan er van uit dat de kleine staat te trappelen en 2 weken voor de uitgerekende datum ter wereld komt.

Ik wens jullie een voorspoedige en mooie expeditie en kijk nu al uit naar 22 oktober!


 

Arie Kievit schrijft:

Dat de expeditie zwaar wordt is een feit . Niet alleen de beklimming zelf, maar zeker ook alle voorbereidingen en het realiseren dat het überhaupt door gaat. Met de komst van een kleine Kievit vlak voor het vertrek maakt het voor mij extra moeilijk. Om mijn lieve vriendin en het kleine hummeltje alleen te laten in een toch zware tijd, met weinig slaap en veel poepluiers, is verre van ideaal . Ik ben me er ook zeer van bewust wat ik van Petra vraag en dat is niet niks.
Maar de expeditie is ook erg belangrijk voor me. Het mooie van het groepsgevoel, de lichamelijke inspanning en het maken van een mooi fotoboek zijn grote uitdagingen voor mij .

Ik beloof Petra dat ik terug kom en moeder en kind na de expeditie goed in de watten zal leggen .

Arie .

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions