Actueel
     
 


Intranet login

Tijdens de Oudejaarsbijeenkomst van de Gemeente Warmond op 29 december 2005 werd de Warmondse Sportprijsuitgereikt. Een unieke avond, ook de laatste echte Warmondse Sportprijs omdat per 1 januari 2006 Warmond ,door de fusie met Sassenheim en Voorhout, voortaan tot de gemeente Teylingen zou gaan behoren.

 

In totaal waren er 5 genomineerden.  De jury had de moeilijke taak de winnaar aan te wijzen. De winnaar zou moeten voldoen aan het motto achter het uitreiken van deze prijs: de persoon/personen is/ zijn met hun prestatie een voorbeeld voor anderen en zetten anderen hierbij  ook aan tot sporten

 

Unaniem was de jury van mening dat deze prijs terecht moest komen bij Rob van der Meij. Rob heeft als deelnemer van de stichting De-ice, na een voorbereiding van meer dan 2 jaar, de Mount Everest beklommen. Hierbij kwam hij op de Noord Col van de hoogste berg ter wereld tot een hoogte van 6850 meter. Het bijzondere van deze prestatie is het feit dat Rob astma heeft maar zich daar niet door heeft laten beperken om te komen tot deze prestatie. Met deze expeditie wilde alle deelnemers met astma juist laten zien dat iedereen uit moet gaan van zijn/haar mogelijkheden en niet van de beperkingen.

Rob kreeg de wisselprijs, een prachtig bronzen beeld van Fons Versluys, een beker en een mooie bos bloemen. Voor Rob was deze verkiezing een grote verrasssing, de mensen in de zaal dachten daar anders over. Hij verdiende de prijs voor de volle 100 procent.

Hoofdsponsor


 
Topsponsors


 
>>  Ambassadeurs ...
 
>>  meer sponsoren ...
 
>>  Vrienden van ...
 
Samenwerking met


 
Uitgerust met


 >> 
Home
 
>> 
Contact
 
>> 
Nieuwsbrief ontvangen
 
>> 
Gastenboek
 
 
Sponsored by 2HV Solutions